Реалізація грантового проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку»

Views -- Переглядів -- Просмотров:
Студенти університету, волонтери Миколаївської обласної громадської організації «Творити добро» продовжують успішно реалізовувати проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» згідно з програмою «Місце зустрічі: діалог», фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє».

У відділенні соціально-побутової адаптації Заводського району відбулися «Дні спілкування» та зустрічі з людьми похилого віку, в’язнями концтаборів, на яких молодь, слухаючи спогади ветеранів, відчула на собі біль тих часів і намагалася згладити ті важкі спогади, допомагаючи їм, проводячи різноманітні заходи.

 Відбулася  зустріч  студентської молоді «Пишаюсь високим званням-робочий» і з Героєм Соціалістичної Праці, Почесним громадянином міста Миколаєва,  Малим Михайлом Олександровичем, на якій він розповів про свій трудовий та життєвий шлях.

Вже доброю традицією стало відвідування людей похилого віку, як у будні дні, так і у свята. Тому із великою радістю волонтери МОГО «Творити добро» подарували теплі слова вітань іменинникам!

А 22 червня у День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни студентська молодь покладала квіти до меморіального комплексу на честь героїв-десантників загону К.Я. Ольшанського та надала конкретну адресну допомогу людям похилого віку Заводського району.

Комментариев нет:

Отправить комментарий