Обласна олімпіада серед учнів ЗОШ, ПТНЗ Миколаївській області за напрямом «Безпека життєдіяльності»

Views -- Переглядів -- Просмотров:

06 листопада 2013 року о 10:00 на базі Миколаївського національного аграрного університету проводиться Обласна олімпіада серед учнів ЗОШ, ПТНЗ Миколаївській області за напрямом «Безпека життєдіяльності».

Для участі в олімпіаді необхідно відрядити учнів (до 3 учасників) до Миколаївського національного аграрного університету, за адресою м. Миколаїв, вул. Паризької комуни, 3/1. Реєстрація учасників олімпіади 29 жовтня 2013 року з 08:30 до 09:30.

Заявки на участь у II етапі Обласної олімпіади надсилаються оргкомітету олімпіади до 15 жовтня 2013 року за адресою м. Миколаїв, вул. Крилова 17а, факультет механізації сільського господарства МНАУ, кафедра теорії та практики психолого-педагогічних дисциплін (аудиторія 314, ІІІ поверх) чи подати на електронну адресу kafedra_tipppd@mail.ru, за формою:


ЗАЯВКА
на участь у II етапі Обласної олімпіади серед учнів ЗОШ (ПТНЗ)
за напрямом «Безпека життєдіяльності» у 20__ році


За рішенням оргкомітету I етапу олімпіади за напрямом «Безпека життєдіяль-ності» на II етап Обласної олімпіади направляються:

№ з/п Прізвище, ім´я та по батькові учня Число, місяць, рік народження Найменування навчального закладу Клас (курс) навчання Місце зайняте на І етапі
1.     
2.     
3.     

Відомості про викладача, який підготував учня.

№ з/п Прізвище, ім´я та по батькові викладача Посада Категорія викладача Найменування навчального закладу
1.    
2.    
3.    

Відомості про працівників, які підготували учнів до участі у ІІ етапі олімпіаді подаються у порядку, який був застосовано для учнів-учасників ІІ етапу олімпіади.

Керівник навчального закладу
          М.П.

     "____" _______________ 20__ року




Доводимо до Вашого відому, що під час проведення олімпіади буде проведено засідання круглого столу на тему: «Шляхи удосконалення методики викладання дисциплін «Основи здоров´я», «Захист Вітчизни» в загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах».

Основні напрями обговорювання:
1. Актуальні проблеми викладання дисциплін.
2. Передовий педагогічний досвід викладання дисциплін.

Просимо викладачів учасників круглого столу підготувати виступи, до 5 хвилин, та подати заявки до оргкомітету олімпіади за адресою м. Миколаїв, вул. Крилова 17а, факультет механізації сільського господарства МНАУ, кафедра теорії та практики психолого-педагогічних дисциплін (аудиторія 314, ІІІ поверх) чи подати на електронну адресу kafedra_tipppd@mail.ru за формою (додаток № 1). Доповідачам будуть надані (за потребою) мультимедійна установка, ноутбук, інтерактивна дошка.

Додаток 1.

ЗАЯВКА
на участь у круглому столу


Прізвище, ім´я та по батькові викладача Посада Найменування навчального закладу Тема доповіді
1.   
2.   
3.   

Для доповіді потрібні: мультимедійна установка, ноутбук, інтерактивна дошка.
                                                                      (необхідне підкреслити)



Курепін Вячеслав Миколайович
моб. тел. 0997322164, 0986655549
Представник МНАУ

Комментариев нет:

Отправить комментарий