У МНАУ відбулося чергове засідання вченої ради

Views -- Переглядів -- Просмотров:
28 жовтня 2014 року відбулося чергове засідання вченої ради Миколаївського національного аграрного університету, на якому було розглянуто важливе питання щодо обрання за конкурсом на вакантні посади деканів 8 факультетів університету, а саме: обліково-фінансового факультету, факультету менеджменту, інженерно-енергетичного факультету, факультету агротехнологій, факультету технології виробництва, переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології, факультету культури й виховання; факультету перепідготовки та підвищення кваліфікації та факультету довузівської підготовки.
На виконання вимог Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р. № 1556-VІІ обрання за конкурсом на вакантні посади деканів факультетів на вченій раді університету відбувалося шляхом таємного голосування. 
Результати таємного голосування щодо обрання Вишневської О.М. за конкурсом на посаду декана обліково-фінансового факультету:
«За» – 41 особа (100%).
«Проти» – 0 осіб (0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Шебаніної О.В. за конкурсом на посаду декана факультету менеджменту:
«За» – 41 особа (100%).
«Проти» – 0 осіб (0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Думенка К.М. за конкурсом на посаду декана інженерно-енергетичного факультету:
«За» – 9 осіб (22,0%).
«Проти» – 32 особи (78,0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Дробітько А.В. за конкурсом на посаду декана факультету агротехнологій:
«За» – 40 осіб (97,6%).
«Проти» – 0 осіб (0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Гиль М.І. за конкурсом на посаду декана факультету технології виробництва, переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології:
«За» – 39 осіб (95,1%).
«Проти» – 2 особи (4,9%).
Результати таємного голосування щодо обрання Димитрова М.Ф. за конкурсом на посаду декана факультету культури й виховання:
«За» – 40 осіб (97,6%).
«Проти» – 0 осіб (0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Кузьоми В.В. за конкурсом на посаду декана факультету перепідготовки та підвищення кваліфікації:
«За» – 41 особа (100%).
«Проти» – 0 осіб (0%).
Результати таємного голосування щодо обрання Марценюка І.М. за конкурсом на посаду декана факультету довузівської підготовки:
«За» – 32 особи (78,0%).
«Проти» – 9 осіб (22,0%).
Таким чином, ухвалено рішення вченої ради Миколаївського національного аграрного університету від 28.10.2014 р., протокол №2:
1. Обрати на посади деканів факультетів університету: 
- обліково-фінансового факультету– д.е.н., проф. Вишневську О.М.; 
- факультету менеджменту – д.е.н., проф. Шебаніну О.В.;
- факультету агротехнологій – к.с.-г.н., доц. Дробітько А.В.; 
- факультету технології виробництва, переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології – д.с.-г.н., проф. Гиль М.І.;
- факультету культури й виховання – к.філос.н., доц. Димитрова М.Ф.;
- факультету перепідготовки та підвищення кваліфікації – к.е.н. Кузьому В.В.;
- факультету довузівської підготовки – к.б.н. Марценюка І.М.
2. Вважати Думенка К.М. не обраним на посаду декана інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету.

Комментариев нет:

Отправить комментарий