Оголошено конкурс на кращу творчу роботу (есе)

Views -- Переглядів -- Просмотров:
1. Загальні положення

1.1. Конкурс на кращу творчу роботу (есе) "Ми формуємо майбутнє сьогодні – досконалість приходить завтра" серед молоді Миколаївського державного аграрного університету (далі Конкурс) присвячено Дню науки та проводиться відповідно до рішення ректорату від 25.10.2010 р.

Конкурс проводиться з метою об´єднання зусиль у напряму виховання у молоді почуття патріотизму, виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених до кар´єрного зростання майбутніх фахівців агропромислового сектора економіки країни.

2. Тематика конкурсу

2.1. На Конкурс подаються самостійно виконані закінчені творчі роботи (есе) в межах загальної теми "Ми формуємо майбутнє сьогодні – досконалість приходить завтра". У межах цієї теми пропонується на вибір розглянути три питання, в яких необхідно розкрити своє бачення, роздуми та міркування:
"Що Ви зробили корисного для суспільства?";
"Які Ваші професійні плани після завершення навчання в університеті?";
"Яка користь буде від Вас університету як від студента?".

3. Організація та проведення Конкурсу

3.1. Конкурс проводиться у три тури:
перший тур – на факультетах університету, листопад 2010 р. – лютий 2011 р.;
другий тур – березень-квітень 2011 р., передбачає розгляд творчих робіт (есе) конкурсною комісією університету;
третій тур – травень 2011 р., визначення та нагородження переможців.

3.2. Для організації та проведення Конкурсу на факультетах університету створюються конкурсні комісії, до складу яких входять провідні науково-педагогічні працівники факультетів. Головою конкурсної комісії факультету є декан. Головою конкурсної комісії університету є ректор.
3.3. Конкурсна комісія факультету розглядає представлені конкурсні роботи та здійснює їх рецензування. На підставі рецензій конкурсна комісія факультету визначає переможців І туру Конкурсу від факультету.
3.4. Конкурсна комісія факультету відбирає три кращі роботи (есе) Конкурсу та подає їх до розгляду конкурсної комісії університету.
3.5. До участі в Конкурсі запрошуються студенти університету денної форми навчання.
3.6. Роботи, подані на Конкурс, не повертаються.
3.7. Конкурсна робота має бути представлена як творча робота (есе) і містити не більш ніж 2000 символів.
3.8. Конкурсна робота виконується українською або російською мовою.
3.9. На першій сторінці має бути чітко вказано авторів конкурсної роботи та назва.
3.10. Для участі у конкурсі на кращу творчу роботу (есе) "Ми формуємо майбутнє сьогодні – досконалість приходить завтра" автор подає заявку, твір (есе) та власне фото.
3.11. Конкурсні роботи у друкованому вигляді та на електронних носіях подавати до науково-дослідного відділу Миколаївського державного аграрного університету до 29 квітня 2011 р. (к. 210, вул. Паризької комуни, 9). Координатор Конкурсу: Завідувач НДВ, тел. (0512) 58-05-95.
4. Нагородження переможців Конкурсу
4.1. Конкурсна комісія університету на чолі з ректором визначає три переможці Конкурсу. Рішення комісії оскарженню не підлягає. Повідомлення про переможців розміщується на веб-сайті Миколаївського державного аграрного університету та в університетській газеті "Агросвіт". Матеріальне заохочення переможців здійснюється Благодійним фондом "Університет ХХІ століття".

4.2. Для переможців Конкурсу встановлено 3 премії:
І місце – 1000 грн;
ІІ місце – 750 грн;
ІІІ місце – 500 грн.

4.3. Переможці Конкурсу нагороджуються дипломами та грошовими преміями, а учасники конкурсу відзначаються грамотами.
лінія
Додаткова інформація
Заявка учасника конкурсу на кращу творчу роботу (есе) "Ми формуємо майбутнє сьогодні – досконалість приходить завтра" серед молоді Миколаївського державного аграрного університету знаходиться тут.

На сайті можна знайти відповіді на питання Що таке есе? Як написати гарний есе?.

Комментариев нет:

Отправить комментарий