Молодь МОГО "Творити добро" провела вечір "В наших серцях живе кохання"

Views -- Переглядів -- Просмотров:
Продовжуючи реалізацію проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» молодь МОГО «Творити добро» разом із літніми людьми відсвяткувала День святого Валентина у Міському територіальному центрі для громадян похилого віку. Кохання та позитивні емоції панували весь вечір.


Спочатку  всім гостям було роздано сердечка з номерами, за якими в кінці заходу проводилася  безпрограшна лотерея. Розпочався захід конкурсною програмою "В наших серцях живе кохання", де спочатку  розповіли як зустрічають Валентинів день в різних країнах.


Святкувати вирішили у дуже цікавій формі, а саме поєднавши традиції різних країн. Наприклад, у Англії та Шотландії молодики  клали до мішечків квитки з позначеними на них іменами дівчат. Потім кожен виймав один такий квиток. Дівчина, ім’я котрої діставалось таким чином молодій людині, ставала на наступний рік його «Валентиною», а він – її «Валентином». Так і на нашому вечорі всі обмінялися квитками і на декілька годин стали парою, беручи участь у участь в конкурсних програмах. А потім ми перейняли звичай від Італії та Японії дарувати другій половинці солодощі: шоколадним подарункам зраділи всі. 


Із добрим настроєм та сповненими любові серцями молодь з літніми людьми завершили прекрасний день.
Нагадаємо, що проект  «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» реалізується МОГО «Творити добро» у рамках програми «Місце зустрічі – Діалог» за підтримки фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє» та ВБО «Турбота про літніх в Україні».

Віта Твардовська
заступник голови МОГО "Творити добро",
студентка факультету ТВППТСБ

Комментариев нет:

Отправить комментарий