Створення ландшафтного парку в Миколаївському міському притулку для громадян похилого віку та інвалідів.

Views -- Переглядів -- Просмотров:
16 квітня 2013 року  здійснилася мрія мешканців Миколаївського міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів. Відтепер люди похилого віку  можуть відпочивати на свіжому повітрі у ландшафтному  парку, розміщеному на території притулку. Проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку», реалізувався МОГО «Творити добро» у рамках програми «Місце зустрічі – Діалог» за підтримки фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє».

Студентська молодь МНАУ встановила альтанку, лавки, сміттєві баки та озеленила прилеглу територію.  На території ландшафтного парку висаджено багато різноманітних насаджень, з-поміж яких: вейгела, калина, спірея, дейцис, садовий жасмін, барбарис, гліцинія, японська айва, біла іва, ялівець,  горобина, та багато інших дерев, кущів та квітів.

У заході взяли участь ректор Миколаївського національного аграрного університету В’ячеслав Сергійович Шебанін та проректор з науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації Наталія Григорівна Шарата, які  разом із студентами та мешканцями притулку озеленили територію ландшафтного парку.

Було проведено велику і клопітку роботу, після якої волонтери МОГО «Творити добро» мали змогу поспілкувалися з мешканцями притулку, розділивши радість від результатів роботи.

Нагадуємо, що проект не закінчується, попереду ще багато добрих справ. Адже творити добро – це легко!!!









































Комментариев нет:

Отправить комментарий