Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2014/2015 н.р.

Views -- Переглядів -- Просмотров:
Міністерство освіти і науки України оприлюднило підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2014/2015 навчальному році.

17 студентів Миколаївського національного аграрного університету здобули перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів на науковій ниві!


Другий тур Всеукраїнського конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук (далі – Конкурс) у 2014/2015 навчальному році проводився з 92 галузей (груп спеціальностей, спеціальностей) у 77 вищих навчальних закладах. На другий тур Конкурсу до базових вищих навчальних закладів було подано 6405 робіт від 7065 авторів з 249 вищих навчальних закладів. За підсумками Конкурсу 363 студенти нагороджені дипломами І ступеня, 548 студентів – дипломами ІІ ступеня, 861 студент – дипломами ІІІ ступеня (накази Міністерства освіти і науки України від 21.10.2014 р. N 1193 та від 13.07.2015 р. N 756).

У більшості вищих навчальних закладів Конкурс організовано та проведено на високому рівні. Понад 60% авторів наукових робіт мали публікації з теми дослідження, 20% з них впроваджені у виробництво або у навчальний процес. Серед вищих навчальних закладів студенти яких активно брали участь у Конкурсі, слід відзначити: Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара; Державний вищий навчальний заклад "Запорізький національний університет"; Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"; Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського; Державний вищий навчальний заклад "Криворізький національний університет"; Львівський національний аграрний університет; Миколаївський національний аграрний університет; Українська інженерно-педагогічна академія; Харківський національний автомобільно-дорожній університет; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"; Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

Комментариев нет:

Отправить комментарий