Вперше за всю історію аграрних вишів Півдня України!

Views -- Переглядів -- Просмотров:
Нещодавно в Миколаївському національному аграрному університеті відбулась знакова історична подія – вперше за всю історію цього вищого освітньо-наукового закладу, та, напевно, і серед усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація іноземним громадянином, з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір.

Мабуть підставно, що саме у стінах цього вітчизняного аграрного вишу по технологіях виробництва м'яса та яєць перепелів пошукувач із міста Басра (що є однією з колисок людської цивілізації й глибинами історії занурюється у Персію) самостійно використав своє право доповісти результати власних наукових експериментів. За обраною темою – «Обґрунтування використання пробіотичних препаратів у перепелівництві» на засіданні спеціалізованї вченої ради Д 38.806.02, засновником якої є вчені Миколаївського НАУ та ДВНЗ «Херсонський ДАУ» він прилюдно розкрив науково обґрунтовані рішення щодо збільшення м’ясної та яєчної продуктивності у досить цінного виду сільськогосподарської птиці – перепелів, причому, якщо в технологічний ланцюг у виробництві включати пробіотичні та симбіотичні препарати.

Жвава дискусія після доповіді у форматі «запитання – відповідь», а у подальшому з офіційними опонентами вдалася Дурахаму Ісмаїлу Бакіру АльАльнабі. Повна аудиторія присутніх слухачів, репортерів тільки додала на користь процесу наукового обговорення досліджень претендента. Певно, в арабських країнах цінують птахівництво й реально прораховують можливі бізнес-рішення з розвитку цієї галузі. Хоча, споконвічно, цей вид сільськогосподарських тварин був у полі зору мусульманських народів. Тому й зрозуміло, що саме в Україні, яка визнана на Євразійському просторі як країна з потужними потенційними аграрними можливостями й вагомими науковими доробками відбулось, так би мовити, міжнародне наукове визнання громадянина Іраку.

Звичайно, приємним, і водночас історичним стало те, що колектив факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ, на базі якого відбулася ця подія – не тільки місце, в аудиторіях й лабораторіях якого була докладена робота. Це той колектив, який вже котрий рік поспіль визнається рясними випусками студентів-фахівців, на конференціях та олімпіадах колегами-вченими з різних куточків України, державними чиновниками й відомствами під час різних спільних заходів чи процедур ліцензування та акредитації, рейтингової оцінки, який розвиває аграрні та біотехнології та має колектив однодумців з прагненням інвестувати в технології майбутнього…

Творчого успіху Вам, АльАльнабі Дурхам Ісмаїл Бакір!

Гостинно запрошуємо до наукової співпраці та міжнародного співробітництва!

Спецкор МНАУ

Фоторепортаж


Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір.

Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір.

Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір. Вперше за всю історію МНАУ та усіх аграрних вишів Півдня України, була захищена дисертація громадянином з Іраку – АльАльнабі Дурхамом Ісмаїл Бакір.

Комментариев нет:

Отправить комментарий