Views -- Переглядів -- Просмотров:
30 вересня 2014 року на факультеті ТВППТСБ разом з ДП «Миколаївський регіональний центр стандартизації, метрології і сертифікації» відбувся семінар на тему: «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з новими законодавчими вимогами».
Відкрили семінар декан факультету Гиль М.І. і заступник директора ДП «Миколаївський регіональний центр стандартизації, метрології і сертифікації» Цегельник Т.Г.
В семінарі прийняли участь викладачі факультету, інженери, фахівці з якості 25 підприємств Миколаївської області, фахівці органу з сертифікації систем управління і магістри напряму підготовки «Якість, стандартизація та сертифікація».
Питання семінару: «Реформування системи технічного регулювання України», «Нові вимоги в законодавстві України щодо безпечності харчової продукції» найбільш зацікавили присутніх та викликали дискусію.
Канд. с.-г. наук, доцент, доцент кафедри ТПССПТ Назаренко І.В.
Комментариев нет:
Отправить комментарий