Views -- Переглядів -- Просмотров:
В цьому номері:
- виявлення та запобігання шкідливих домішок в продуктах харчування, зокрема в спеціях;
- розробка нових способів пакування з метою забезпечення якості харчових продуктів;
- використання методів рентген-сканування продуктів харчування для виявлення забруднень і сторонніх предметів;
- швидкий кількісний метод виявлення сальмонели в м’ясі птиці;
- новини та аналіз матеріалів найбільших міжнародних наукових заходів, присвячених гігієні продуктів харчування;
- інші тематичні новини, а також огляд новітніх методик і обладнання для визначення рівня забруднення, температурного режиму, гігієнічного моніторингу, обробки та упаковки продуктів харчування.
Журнал видається англійською мовою. Ознайомитись з матеріалами можна в читальному залі бібліотеки.
Комментариев нет:
Отправить комментарий