Відкрите бінарне практичне заняття для студентів ІІІ курсу спеціальності «Комерційна діяльність», ВК МНАУ

Views -- Переглядів -- Просмотров:
17.11.2015 р. в рамках декади економічного відділення викладачем економічних дисциплін О.А. Гонтою для студентів ІІІ курсу спеціальності «Комерційна діяльність» було проведено відкрите бінарне практичне заняття, яке поєднувало дві навчальні дисципліни: «Ринкові дослідження» та «Інформаційні системи і технології в комерційній діяльності» на тему «Розроблення анкети для особистого опитування та створення електронної форми анкети з використанням шаблонів у текстовому редакторі Microsoft Word».

Відкрите бінарне практичне заняття для студентів ІІІ курсу спеціальності «Комерційна діяльність», ВК МНАУ.

Практичне заняття мало форму організації навчання – бригадну, що стимулювало студентів до спільної навчальної діяльності, обговоренню, пошуку інформації та виведення загальних результатів, а саме анкети особистого опитування.

Кожна бригада мала свій варіант практичного заняття та свого бригадира, що презентував кінцевий результат анкети відповідної мети. Всі розроблені анкети були створенні в електронній формі з використанням шаблонів у текстовому редакторі Microsoft Word, для зручної форми опитування респондентів, щоб у подальшому узагальнити та проаналізувати зібрані дані.

Студенти 37 групи проявили свої творчі здібності при розроблені анкети особистого опитування та показали високий рівень підготовки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий