Година спілкування «Що таке мрія та як її досягнути?»

Views -- Переглядів -- Просмотров:
26 листопада в бібліотеці-філії №2 (гуртожиток №2) відбулася година спілкування «Що таке мрія та як її досягнути?».

Мрія – це те, що веде кожну людину по її життєвій дорозі. Вона допомагає досягати людям тих висот, яких вони пристрасно бажають. Саме мрія дає кожній людині сили самовдосконалюватися і розвиватися. Вона робить життя насиченим, яскравим і різноманітним. Саме цю думку висловила у вступному слові на початку заходу Кривко Ольга Володимирівна, провідний бібліотекар. Потім ініціативу перехопила Рурик Галина Леонідівна, практичний психолог-дефектолог, доктор філософії в галузі освіти.

Разом з нею студенти склали список радощів, виявили таку особливість – чим більше радощів, тим вище стоїть людина на шкалі тонів, навчились знаходити радощі в малому. А ще зрозуміли, що для виконання бажань необхідні певні зусилля. Кожен для себе склав список «Сто бажань».

Студенти розповідали про свої мрії, захоплення, дізналися чим цікавляться ровесники, ким вони хочуть стати в майбутньому. Адже кожна людина має якісь уподобання, про щось мріє, прагне до чогось незвичайного, хоче проявити себе в чомусь. І дуже добре, якщо захоплення і мрії збігаються.


26 листопада в бібліотеці-філії № 2 (гуртожиток № 2) відбулася година спілкування «Що таке мрія та як її досягнути?». М...
Posted by Библиотека Ннау Библиотека on 27 ноября 2015 г.

Комментариев нет:

Отправить комментарий