Кураторські години "Моральні цінності та студентський етикет"

Views -- Переглядів -- Просмотров:
В листопаді фахівці відділу обслуговування бібліотеки МНАУ провели кураторські години з групами М 1/1, М 1/2, Т 1/1 на тему «Моральні цінності та студентський етикет». Заздалегідь проведене анкетування та його аналіз дозволило розкрити рівень культури у групах та замислитися над своїми морально-етичними якостями.

Не секрет, що сучасній молоді притаманні не тільки підприємливість, креативність, діловитість, оперативність, життєвий оптимізм, а також грубість, байдужість, лінь, самовпевненість, відсутність елементарної культури і ввічливості.

Студенти вірно підкреслили, що культура поведінки робить сильний вплив на успіх навчальної діяльності та професійного становлення, на манеру спілкування з оточуючими.

Захід носив швидше форму діалогу, що дозволяло студентам бути більш відкритими і щирими, а влучно підібрані соціальні ролики «Що робить нас людьми», «Твори добро і воно до тебе повернеться», «Студентський етикет» та ін. викликали жвавий інтерес у першокурсників.

За підсумками кураторської години студенти прийшли до висновку, що вони є обличчям свого університету, тому їм необхідно дотримуватися культури поведінки в стінах рідної альма-матер і за її межами, вміти будувати відносини зі своїм колективом і уникати конфліктів.

Олена Всеволодівна Якименко, зав. відділом обслуговування бібліотеки МНАУ, яка стала ініціатором цих заходів і безпосередньо підготувала їх, вважає, що такі зустрічі з молоддю мають стати доброю традицією.


В листопаді фахівці відділу обслуговування бібліотеки МНАУ провели кураторські години з групами М 1/1, М 1/2, Т 1/1 на т...
Posted by Библиотека Ннау Библиотека on 1 декабря 2015 г.

Комментариев нет:

Отправить комментарий