Виховний захід на тему: «Перше грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом», ВК МНАУ

Views -- Переглядів -- Просмотров:
Виховний захід на тему: «Перше грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом», ВК МНАУ.
1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.


З цієї нагоди 01 грудня 2015 року студенти коледжу прослухали лекцію від сімейного лікаря Вознесенської ЦРЛ Г.Ф. Гедульянової на тему «ВІЛ – інфекція та імунна система».

Психологом кабінету «Довіра» Вознесенської ЦРЛ було проведено бесіду на тему ««ВІЛ/СНІД: передбачити, уникнути, не захворіти». Толерантне ставлення до людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом». Студенти переглянули фільм про ВІЛ, з якого дізналися про ситуацію із поширення ВІЛ в Україні, закріпили знання щодо шляхів зараження, дізналися про безпечне спілкування з ВІЛ-інфікованими людьми та продовжили формування гігієнічно доцільних поведінкових навичок.

Завдяки проведеному заходу студенти ще раз пересвідчилися, що СНІД – це чума ХХІ століття. Кожна людина повинна бути проінформована про це тяжке захворювання. Адже єдина особа, котра може вберегти нас від СНІДу, – це ми самі.

Виховний захід на тему: «Перше грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом», ВК МНАУ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий